Billigst forbrukslån

av | jul 1, 2022 | 0 kommentarer

Før i tiden var det vanskelig å finne et billig forbrukslån, i og med at det var få banker som konkurrerte om markedet. Nå er de mange forskjellige banker som tilbyr lån uten sikkerhet, og dette betyr at du får det beste tilbudet når du har flere valgmuligheter!

I tillegg er prosessen mye enklere nå enn tidligere, da du slipper å møte opp eprsonlig på et kontor for å søke om forbrukslån. I dag kan du gjøre dette hjemme fra sofaen på mobiltelefonen og en BankID i hånda, så kan du få tilbud billigste forbrukslån på bare få timer.

billig forbrukslån

Lån uten sikkerhet med beste rente

For å få beste rente på ditt lån, er det viktig at du søker til flere banker samtidig. Det er ingen vits i å sende søknaden til kun en eller to banker, i og med at du kan få tilbud fra flere banker samtidig på en og samme søknad.

Hvordan gjør du det?

 1. Bruk en nettside som sender søknaden til flere banker samtidig, slik at du ikke trenger å bruke en masse tid på å søke individuelt
 2. Etterpå får du som regel svar samme dag fra flere forskjellige banker, og da ser du hvem som kan gi deg det billigste forbrukslånet
 3. Til slutt velger du det beste forbrukslånet og signerer avtalen med BankID

Når du gjør det på denne måten lar du bankene konkurrere om deg. Lån uten sikkerhet er et stort marked i Norge, og det vet bankene også. Derfor gjør de det de kan for å gi et så godt tilbud som mulig for å få deg som kunde. 

Men før du søker om et lån uten sikkerhet, er det viktig at du samler opp så mye informasjon som mulig om dine inntekter. Husk å ta med alt, da høyere inntekt og lite gjeld fra før gir deg naturligvis det billigste forbrukslånet, ettersom bankene er mer sikre på at du er i stand til å betjene gjelden og få tilbake pengene sine. Vil du vite mer, sjekk informasjonen om forbrukslån i Norge.

Dette koster et forbrukslån uten sikkerhet

Du må huske på at når du lånet penger, er det alltid renter og gebyrer å betale. I tilbudene du får må du alltid se på effektiv rente for å vite nøyaktig hvor mye du skal betale i løpet a låneperioden.

Effektiv rente på forbrukslån inkluderer alle kostnader som kommer i tillegg til den nominelle renten, for eksempel termingebyrer og etableringsgebyr på lånet.

Etableringsgebyr

Dette er gebyret banken har for å opprette lånet. Dette gebyret skal betale for alle manuelle tjenester banken må gjøre før de kan sende deg pengene. Et etableringsgebyr kan ligge på 600 til 1000 kroner hos de fleste bankene.

Termingebyr

Enkelte banker kan operere med ganske høye termingebyrer på lån uten sikkerhet, mens andre har ingen gebyrer i det hele tatt om du velger avtalegiro på lånene. Da trekker banken automatisk penger fra kontoen din hver måned, og kan dermed slippe ekstra arbeid med å fakturere deg.

Få for å få finne et billig forbrukslån uten en masse gebyrer, er det effektiv rente og ikke den nominelle renten du skal se på.

Her er et typisk eksempel på hvor mye et lån vil koste deg over 5 år:

Effektiv rente 11.31%, Lånebeløp 150.000kr, o/5 år, Kostnad 43.467, Totalt 193 467;-

I tilbudene du får på forbrukslån kommer det bestandig frem hvor mye du sal betale i renter og kostnader i løpet av låneperioden.

Her ser vi at om du låner 150.000 kroner over 5 år, og renten er på 11,31%, betaler du totalt 43.467 kroner i løpet av disse årene i kostnader til banken.

Men husk at renten kan både være lavere eller høyere enn dette på tilbudene du får, så det er nettopp derfor der er lurt å sjekke hos flere banker samtidig.

Refinansier for å få billig forbrukslån

Har du høy rente på smålån og kredittkort? Da er du ikke alene.

Men det este er at du har muligheten til å slå disse lånene sammen for å få et billig forbrukslån du kan leve med. Fordelen med å refinansiere smålån og kreditter et at du kan få:

Lavere rente – Du får et bedre tilbud om du slå sammen alle lånene hos en bank

Lengre nedbetalingstid- Du kan få opptil 15 års nedbetaling

Bedre økonomi – Du betaler bare renter og gebyrer til en bank, og ikke flere banker samtidig.

Det beste av alt er at det tar ikke lang tid om å søke om refinansiering heller. Det som regel ikke mer enn 10 minutter å fylle ut en lånesøknad til flere banker samtidig, og da kan du velge det billigste forbrukslånet med laveste rente og gebyrer.

Hvor mye kan jeg låne?

Dette er avhengig av din inntekt, sivilstatus og jobbsituasjon. Hovedregelen er at du ikke kan låne mer enn 5 ganger din inntekt, og dette er inkludert alle dine andre lån som for eksempel boliglån, billån etc.

I tillegg vil dine faste månedlige utgifter bli med i regnestykket som husleie, strøm, internett, mobil. Det er viktig at du da sitter igjen med minst 6550 kroner i livsopphold etter at alle regninger er betalt.

I tillegg vil banken beregne en renteoppgang på 5% når du sender inn en søknad. Dette er for å sjekke at din økonomi tåler en renteoppgang i markedet.

Vanlige spørsmål om billige lån

Det er selvfølgelig mulig at du fortsatt har noen spørsmål, for å hjelpe deg på vei har vi listet opp de viktigste:

Hvordan får jeg forbrukslån med lav rente?

Jo bedre kredittscore du har, jo bedre rente får du. Bankene opererer med forskjellige kriterier, så derfor må du søke til flere for å finne det beste tilbudet for deg.

Hva betyr effektiv rente på lånet?

Effektiv rente er inkludert alle omkostninger på lånet i tillegg til den nominelle renten. Det innbefatter altså alle gebyrer du skal betale i tillegg.

Jeg har forbrukslån uten sikkerhet med høy rente, kan dere hjelpe?

Det skader ikke å prøve med en søknad til våre banker. Tilbudene du får er helt uforpliktende og tjenesten er helt gratis å bruke.

Finnes det et billig forbrukslån uten kredittsjekk?

Uansett lånebeløp er bankene nødt til å ta en kredittsjekk før de får lov til å innvilge et lån uten sikkerhet.

Går det raskt å få et billig forbrukslån?

Våre systemer gjør det enklere for deg å søke, slik at du får raskere svar fra bankene. Det er ikke umulig å få tilbud om lån på dagen hos oss.

expert
Erik Smollon

Auteur

Välkommen till den här sidan. Jag hoppas att du hittar all den information du söker här. Är det något viktigt som jag inte har nämnt eller har du några frågor? Lämna en kommentar nedan.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

expert
Erik Smollon

Låneekspert

Velkommen til denne siden. Jeg håper du finner all informasjonen du leter etter her. Er det noe viktig jeg ikke har nevnt eller har du spørsmål? Skriv en kommentar nedenfor.

 • Få svar direkte på skjermen
 • Du trenger ikke sende inn fysiske dokumenter
 • Innfri lånet når du vil, uten ekstra kostnad


★★★★: 4,7/5

N
Spar tid og penger
N
100 % uavhengig
N

Pålitelige lån sammenligne

Top 3 billigst forbrukslån med lav rente (2022)

Beste vurdering
Sammenlign og find bedste lån
 • Nem sammenligning
 • Omkostningsfrit
 • Trygt og sikkert


★★★★: 4,7/5

Mest populær
Hjulpet mere end 100.000 danskere
 • Lave renter
 • Hurtigt svar
 • Gratis og uforpligtende ansøgning


★★★★: 4,5/5

Mest fleksibel
Find hurtigt og gratis det billigste lån
 • Fra 3.000 kr. til 500.000 kr
 • Få tilbud med det samme
 • Behøver ikke stille sikkerhed for lånet


★★★★: 4,3/5

Ser du etter et lån med lav rente?

Velger du det lånet som passer best for din livsstil?

N

De Beste Prisene På Rad, Spar Tid Og Penger Ved Å Sammenligne

N

Sammenlign Lån Gratis Og Uforpliktende

N

Komplett Og Uavhengig Sammenligning Av Et Beste Lav Rente Lån

Billigst Forbrukslan

N

Sammenligning alle leverandører i 2022

N
100 % uavhengig og transparent
N
Spar tid og penger
N
De beste rentene på et øyeblikk